Home vaporizers Er zijn 9 producten

Op het gebied van home vaporizers zijn de dingen overzichtelijker dan bij de draagbare vaporizers. Waar er op de portable-markt hevig geconcurreerd wordt is er bij de home vaporizers al sinds jaar en dag één producent die er met kop en schouders bovenuit steekt: Storz & Bickel. Deze Duitse Fabrikant zette in het jaar 2000 de standaard met de Volcano. De naam van deze vaporizer, die inderdaad de karakteristieke vorm van een vulkaan heeft, is een begrip geworden in de vaporizerwereld. De Volcano werkt met een uniek en gepatenteerd systeem, waarbij ballonnen via een ventiel met damp gevuld worden. Uit deze ballonnen kan, los van het apparaat, de gekoelde damp door de gebruiker geïnhaleerd worden.

Een voordeel van home vaporizers is dat ze vaak zeer robuust ontworpen zijn, zeker de producten van Storz & Bickel. Een product als de Volcano mag dan om een zekere financiële investering vragen, je kunt er tegelijkertijd vanuit gaan dat dit soort apparaten je vele jaren van trouwe dienst brengen. Een home vaporizer staat bovendien vaak gewoon op tafel of is opgeborgen in een kast, waardoor het risico op schade door vallen een stuk kleiner is. Verder zijn home vaporizers geschikter om in grotere gezelschappen te gebruiken. Een nadeel is dat er altijd een stekker aan een home vaporizer zit, waardoor je hem alleen in de buurt van een stopcontact kan gebruiken. Wil je meer vrijheid met je vaporizer, kies dan voor een draagbare variant.

Elke home vaporizer heeft unieke eigenschappen en features. Per product vind je in de beschrijving een uitgebreidere toelichting hier op. Onze meest gekozen home vaporizer, de Volcano classic, heeft bijvoorbeeld een mooie analoge knop waar je de door jou gewenste temperatuur mee kiest. De andere variant, de Volcano Digit, is voorzien is van een prachtig groot display waarop je zowel de ingestelde als de huidige temperatuur afleest. Tot slot lees je bij elk product wat je in de doos vindt aan toebehoren onder het kopje “Wat zit er in de doos?”

Toont 1 - 9 van de 9 items