Accessoires Er zijn 90 producten

Over het algemeen komt je vaporizer standaard met verschillende toebehoren en accessoires. Hoe uitgebreid deze set is verschilt per vaporizer. Sommige fabrikanten kiezen voor een heel veelzijdig pakket waar elke gebruiker volledig mee uit de voeten kan, terwijl andere duidelijk kiezen voor minder accessoires en toebehoren om de prijs laag te kunnen houden.

Er zijn verschillende redenen om accessoires of losse onderdelen bij je vaporizer te willen aanschaffen. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je de mogelijkheden van jouw vaporizer uit wilt breiden. Denk bijvoorbeeld aan een verlengd glazen mondstuk. Of een extra batterij, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten als je een hele dag met je vaporizer op stap bent. In andere gevallen moet een onderdeel simpelweg vervangen worden of heb je er nieuwe van nodig. Zo zijn extra screens voor kruiden en pads voor concentraten toebehoren waar je op een bepaald moment waarschijnlijk behoefte aan zult hebben.

Wat de reden ook is, voor de meeste vaporizers zijn er gelukkig voldoende losse onderdelen, accessoires en toebehoren te krijgen, welke je vind in deze sectie van de website. Kan je niet vinden wat je zoekt? Het kan zijn dat we een bepaald onderdeel wel op voorraad hebben, maar (nog) niet in onze webshop hebben staan. Stuur ons een mailtje en we gaan onze uiterste best doen om je alsnog zo snel mogelijk van dienst te zijn.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 90 items