Waar zijn jullie producten voor bedoeld?
Alle producten op Vapodump.nl zijn uitsluitend bedoeld voor (legale) aromatherapie.


Versturen jullie ook naar mijn adres?
Vapodump.nl levert uitsluitend aan klanten woonachtig binnen de Europese Unie.


Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn binnen Nederland gratis als u een bestelling plaatst van € 100,- of meer! Voor bestellingen onder € 100,- wordt € 6,95 verzendkosten in rekening gebracht. Voor landen binnen de EU geldt een tarief van € 9,95. We verzenden onze producten niet naar landen buiten de Europese Unie.


Wie bezorgt mijn bestelling?
Wij maken gebruik van verschillende koeriersdiensten. Uw bestelling wordt altijd aangetekend en met Track and Trace verzonden. Na verzending ontvangt u van ons de Track and Trace-code en kunt u op elk moment nagaan waar uw pakketje zich bevindt.


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wij versturen uw bestelling binnen 2 dagen na ontvangst (indien u op een werkdag voor 16.30u heeft besteld). Dat betekent dat u uw bestelling in de meeste gevallen na 3 werkdagen ontvangt.


Hoe kan ik mijn verzending traceren?
Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u hier een e-mail van. In de e-mail vindt u de Track and Trace-code en een link naar de website waar u uw pakketje kunt volgen.


Wat gebeurd er met mijn pakketje als ik niet thuis ben?
Dit hangt af van de koeriersdienst die wij gebruikt hebben. Kijk op de website van de betreffende koeriersdienst voor meer informatie.


Welke betaalmethoden hanteren jullie?
U kunt bij ons kiezen voor betaling met iDEAL of betalen door middel van een bankoverschrijving.

 
Hoe stuur ik een artikel retour?
Bekijk hier de procedure voor retouren.