Verzendkosten

Bij bestellingen binnen Nederland met een orderbedrag boven € 100,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Gratis - Bestellingen binnen Nederland boven € 100,-
€ 6,95 - Bestellingen binnen Nederland onder € 100,-
€ 14,95 - Bestellingen vanuit het buitenland (uitsluitend Europese Unie)


Verzending binnen Nederland

Wij maken voor de verzending van onze producten gebruik van koeriersdiensten, alle producten die u besteld worden aangetekend verzonden.

Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur geplaatst zijn worden binnen twee werkdagen verzonden. Dat betekent dat u uw bestelling in de meeste gevallen na drie werkdagen ontvangt.

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of het artikel compleet en onbeschadigd is aangekomen. Is dit niet het geval, dan verzoeken wij u vriendelijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice en dit te melden.


Verzending buiten Nederland

Voor verzending naar het buitenland maken wij gebruik van koeriersdiensten, alle producten die u besteld worden aangetekend verzonden.

Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur geplaatst zijn worden binnen twee werkdagen verzonden. Onderstaande levertijden zijn een indicatie van de levertijden per land, aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

3-6 werkdagen : Duitsland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Noorwegen
4-6 werkdagen : Spanje, Italië, Tsjechië, Hongarije, Polen, Slowakije, Slovenië
4-7 werkdagen : Griekenland, Roemenie, Bulgarije

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of het artikel compleet en onbeschadigd is aangekomen. Is dit niet het geval, dan verzoeken wij u vriendelijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice en dit te melden.

Het is voor ons niet mogelijk om altijd volledig op de hoogte te zijn van de (zich wijzigende) regels omtrent onze producten in het buitenland. De volledige verantwoordelijkheid voor de afname van deze producten ligt dan ook bij de afnemer zelf. De afnemer dient zich, alvorens onze producten vanuit het buitenland te bestellen, ervan te vergewissen dat de goederen legaal geïmporteerd kunnen worden in het land waarnaar de bestelling moet worden verstuurd.

Ophalen in de winkel

Woon je in Amsterdam of ben je binnenkort in de buurt? Dan kan je er ook voor kiezen om je product op te komen halen in de winkel. Je kunt je bestelling gewoon plaatsen op de website. Wanneer je gevraagd wordt de vervoerder/verzendmethode te selecteren kies je voor "Ophalen in de winkel". Rond vervolgens je bestelling af en kom langs! Dit is het adres:

Chills & Thrills
Nieuwendijk 17
Amsterdam

De winkel is slechts 5 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal.