Arizer Air

De Arizer air is een zeer betrouwbare portable vaporizer met een nette, discrete behuizing en bovenal een uitstekende smaakbeleving.

Kleur: zwart.

Ook verkrijgbaar in de kleuren: zilver, titanium

Afmetingen: 18 x 3 cm

Gewicht: 125 gram

Warmtebron: Combinatie van conductie en convectie

Meer details

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 229,95 incl. btw

€ 149,00 incl. btw

- € 80,95

De Arizer Air is de opvolger van de Arizer Solo. De Arizer Air is kleiner en lichter dan zijn voorganger, waardoor je hem nog eenvoudiger meeneemt. Uiterlijk lijkt de Arizer Air meer op een e-cigarette dan op de meeste andere vaporizers, waardoor je hem gemakkelijker onopvallend kan gebruiken.

De Arizer Air heeft een keramisch verwarmingselement. De route die de damp vervolgens aflegt is volledig van glas gemaakt. Samen met het mondstuk, dat eveneens van glas is, garandeert dit een optimale smaakbeleving.

Er zijn vijf temperatuurstanden mogelijk: 180, 190, 200, 205 en 210°C. Elke temperatuurstand heeft een eigen kleur, waardoor je ze gemakkelijk uit elkaar houdt.

De Arizer Air kan een uur gebruikt worden voordat hij opnieuw moet worden opgeladen. Wanneer de vaporizer niet gebruikt wordt gaat hij na 10 minuten automatisch uit. De batterij kan gemakkelijk verwisselt worden indien gewenst (een extra batterij is los verkrijgbaar).

Deze vaporizer is supergemakkelijk schoon te houden met het meegeleverde schoonmaaksetje. Ook zit bij elk exemplaar een siliconen skin en een draagtasje, waarmee je de vaporizer onderweg beschermd kan houden.


De Arizer Air is een zeer betrouwbare portable vaporizer met een nette, discrete behuizing en bovenal een uitstekende smaakbeleving.

Wat zit er in de doos?

Arizer Air
Oplader
2x glazen mondstuk
Glazen opzetstuk
Siliconen beschermhoes
Roerstokje

MerkArizer
Hoogte18 cm
Breedte3 cm
Gewicht125 g
WarmtebronCombinatie van conductie en convectie
Geschikt voorKruiden
Batterijcapaciteit2250 mAh

Schrijf uw recensie

Arizer Air