Arizer Solo

De Arizer Solo heeft een ergonomisch design, is licht van gewicht, werkt bijzonder efficiënt en blinkt boven alles uit in ultieme gebruiksvriendelijkheid.

Afmetingen: 19,9 x 4,5 cm

Gewicht: 243 gram

Warmtebron: Convectie

Meer details

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 189,95 incl. btw

€ 119,00 incl. btw

- € 70,95

De Arizer Solo is al geruime tijd onder ons, maar allerminst achterhaald. Integendeel, de Solo heeft zich in de afgelopen jaren bij duizenden mensen uiterst geliefd gemaakt. De Solo blinkt namelijk uit in tijdloze eenvoud, wat je terugziet in zowel design als gebruiksgemak. Tegelijkertijd heb je een hele krachtige en betrouwbare vaporizer in handen, die je net zo makkelijk thuis als onderweg gebruikt.

Wat maakt de Solo zo bijzonder?


Eenvoudig kruiden laden

Het meegeleverde glazen buisje heeft een compartiment dat je gemakkelijk laadt met de kruiden die je wil verdampen. Omdat je dit buisje na gebruik weer van de vaporizer afhaalt, is de Solo extreem makkelijk schoon te houden. Het glazen buisje maak je schoon, de vaporizer zelf heeft verder geen onderhoud nodig.

Temperatuurregeling

De Solo heeft 7 temperatuurstanden tussen 50°C en 210°C die je gemakkelijk instelt met de twee pijltoetsen. De huidige temperatuur is duidelijk af te lezen aan de brandende led-lampjes.


Batterijduur

Na een oplaadbeurt kan je met de Solo tot wel twee uur aaneengesloten verdampen. Doordat de Solo ook tijdens het opladen te gebruiken is, hoef je er bovendien nooit op te wachten.


Gebruiksvriendelijkheid

Als er iets is waarin de Solo uitblinkt is het wel gebruiksvriendelijkheid. Het bedienen van de Solo is zeer makkelijk en intuïtief. Daarnaast is de feedback die je krijgt van de Solo, bijvoorbeeld over hoe ver hij is opgewarmd en de status van je batterij, ondubbelzinnig en helder.


Wat zit er in de doos?

Arizer Solo Vaporizer
Oplader
Potpourri opzetstuk
2x borosilicaat mondstukjes

MerkArizer
Hoogte19,9 cm
Breedte4,5 cm
Gewicht243 g
WarmtebronConvectie
Geschikt voorKruiden
Instelbare temperatuurJa
Batterijcapaciteit220 mAh
Verwisselbare batterijNee

Schrijf uw recensie

Arizer Solo