The Firefly 2

De Firefly 2 is de onbetwiste topper op het gebied van draagbare vaporizers. Een ongekend sexy design gecombineerd met ultiem gebruiksgemak maakt dit de high-end must have voor iedereen die serieus is over zijn vaporizer.

Afmetingen: 13 x 3,5 cm

Gewicht: 141 gram

Warmtebron: Convectie

Meer details

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 369,00 incl. btw

€ 249,00 incl. btw

- € 120,00

De Firefly 2 is de onbetwiste topper op het gebied van draagbare vaporizers. Een ongekend sexy design gecombineerd met

ultiem gebruiksgemak maakt dit de high-end must have voor iedereen die serieus is over zijn vaporizer.


Voor het vervaardigen van de Firefly 2 is gebruik gemaakt van materialen uit de ruimtevaarttechniek. Dit heeft het mogelijk

gemaakt om de Firefly 2 maar liefst 55% lichter en 33% kleiner te maken dan zijn voorganger.


De Firefly 2 is binnen drie seconden op een temperatuur van 200°C. Een groen lampje vertelt je dat het zover is. Je kruiden of concentraat wordt vervolgens alleen verhit terwijl je inhaleert. Hierdoor kan je optimaal genieten van de smaak en de actieve ingrediënten op het exacte moment dat ze vrijkomen.


De Firefly 2 heeft alle features die je van een modern apparaat verwacht. Download bijvoorbeeld de gratis app op iOS of Android om gemakkelijk de temperatuur van je Firefly 2 te regelen. Ook opladen gaat moeiteloos met het meegeleverde USB-oplaadstation. Bovendien krijg je bij je Firefly 2 standaard een extra batterij, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten.


In 2012 was Mark Williams een van de geestelijk vaders van Firefly. Voordat het zover was heeft hij twintig jaar lang aan het hoofd gestaan van verschillende designerteams in Sillicon Valley. Ooit kreeg Williams advies van Steve Jobs: “Build the best thing you possibly can!” Dat hij dit advies ter harte heeft genomen moge duidelijk zijn.


Wat zit er in de doos?

Firefly 2 vaporizer
extra batterij
oplaaddock
pads voor concentraten
USB-kabel
schoonmaaksetje

MerkFirefly
Hoogte13
Breedte3,5
Gewicht141
WarmtebronConvectie
Geschikt voor Kruiden en olie
Instelbare temperatuurJa
Batterijcapaciteit770mAh
Maximale temperatuur260 °C

Schrijf uw recensie

The Firefly 2