Volcano Classic - Easy Valve

De Volcano Classic is de home vaporizer die in het jaar 2000 een nieuwe standaard zette. Nog altijd is deze pionier ongeëvenaard. De Volcano Classic is robuust ontworpen en vervaardigd met materiaal van de hoogste kwaliteit. Combineer dit met Duits vakmanschap en het resultaat is een product waar je gegarandeerd nog vele jaren plezier van zult hebben.

Warmtebron: Convectie  

Meer details

10273

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 397,50 incl. btw

Hoe werkt het?

De Volcano Classic verwarmt je kruiden of concentraat tot een temperatuur waarbij er een damp ontstaat. Deze damp wordt via een ventiel aan de bovenkant naar een hittebestendige ballon geleid. De ballon wordt vervolgens gemakkelijk losgehaald van het apparaat en kan waar gewenst gebruikt worden. De damp inhaleer je rechtstreeks vanuit de ballon. De damp is gekoeld, voelt zacht in de keel en er is nauwelijks weerstand bij het inhaleren.


Wat zijn de voordelen?

De temperatuur op de Volcano Classic kan zeer nauwkeurig worden ingesteld. Mede daardoor werkt de Volcano bijzonder efficiënt. Dit betekent dat je een veel hoger rendement haalt uit je kruiden of concentraat. Zo verdient de Volcano zich snel terug.


Wat krijg ik precies?

Op de Volcano Classic kunnen twee verschillende ventielen worden aangesloten: de Easy Valve en de Solid Valve. Dit product wordt geleverd met de Easy Valve. Het Easy Valve-ventiel is makkelijk te gebruiken en schoon te houden, daarnaast sluit je er er gemakkelijk de meegeleverde ballonnen op aan.
Naast de Volcano Classic ontvang je alle benodigdheden om de Volcano Classic direct in gebruik te kunnen nemen.


Wat zit er in de doos?

1x Volcano classic
5x ballon met Easy Valve (ventiel)
1x vulpatroon voor Easy Valve
6x gaasjes
1x schoonmaakborsteltje
1x onderlegger voor vloeistoffen
1x grinder

Schrijf uw recensie

Volcano Classic - Easy Valve