PAX 3 - Complete Kit

Met de 'PAX 3 Complete Kit' krijg je naast de vaporizer en alle standaard accessoires een hele reeks extra's, zoals een concentraten-insert en een draagtasje.

Meer details

Nieuw product

€ 249,00 incl. btw

Alles over de PAX 3 Complete Kit


​Met de PAX 3 heeft Pax Labs precies datgene gedaan wat nodig was om van de PAX 3 een nóg betere vaporizer te maken. Dat dit geen eenvoudige klus is geweest moge duidelijk zijn, want de PAX2 was reeds een uitstekend en breed geliefd apparaat.

Afmetingen: 10 x 3 cm

Gewicht: 93 gram

Warmtebron: Conductie


Krachtig

Al binnen 15 seconden is de PAX 3 klaar om je een pure, volle damp te bezorgen. Zet je de PAX 3 kort daarna opnieuw aan, dan is er vrijwel geen opwarmtijd meer nodig. De PAX3 geeft bovendien bijzonder weinig weerstand bij gebruik, hard hijsen is daardoor niet nodig.


Kwaliteit

Voor het vervaardigen van de PAX 3 is gebruik gemaakt van materialen van medische kwaliteit. Daarnaast heeft de PAX 3 een krachtige interne batterij die vele jaren van herhaaldelijk gebruik mogelijk maakt. Pax Labs geeft je daar standaard 10 jaar garantie op.


Kruidenmateriaal en extracten

De PAX 3 tover je in luttele seconden om van een vaporizer die kruiden verdampt naar een vaporizer die extracten verdampt. En andersom. De PAX 3 komt standaard met verschillende “inserts” voor kruiden en concentraten.


Ongeëvenaarde intelligentie

Je bedient de PAX 3 met één knop. Door middel van LED-verlichting en trillingen krijg je daarvan perfecte feedback. Installeer de app op je te telefoon (Android en iOS) om je PAX 3 nog meer te personaliseren, zo regel je onder andere de temperatuur tot op de graad nauwkeurig.


Wat zit er in de doos?

PAX 3 vaporizer
Oplader
Plat mondstuk
Verhoogd mondstuk
10 jaar garantie
Reinigingsset
Standaard ovenklepje


Extra's bij de PAX 3 Complete kit

Half-pack ovenklepje
Insert voor concentraten
Extra gaasjes
Multi-tool
Tweed draagtasje

Schrijf uw recensie

PAX 3 - Complete Kit