Vapium Summit+

Robuuste en duurzame vaporizer geschikt voor het verdampen van kruiden. De Summit+ is tot wel twee uur aaneengesloten te gebruiken door zijn krachtige batterij. De Summit+ heeft acht preset-temperatuurstanden tussen 160°C en 230°C.

Afmetingen: 13 x 2,5 cm

Gewicht: 106 gram

Warmtebron: Conductie

Meer details


Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad

€ 169,00 incl. btw

€ 75,00 incl. btw

- € 94,00

De Vapium Summit+ is een robuuste en duurzame vaporizer die zelfs onder extreme temperaturen (tussen -18 en 80°C) blijft functioneren. De Summit+ heeft een ergonomisch design waardoor hij lekker in de hand ligt. Daarnaast is deze vaporizer op slimme plaatsen bedekt met rubber voor extra grip. De Summit+ is geschikt voor het verdampen van kruiden.

De Summit+ heeft acht preset-temperatuurstanden tussen 160°C en 230°C. Daarnaast is er een boost-functie, waarmee je de temperatuur tijdelijk kan verhogen naar 240°C. Met een gratis app bedien je de Summit+ vanaf je smartphone en kun je bovendien elke gewenste temperatuur tussen 160°C en 230°C kiezen.

De Summit+ geeft feedback door middel van trilsignalen, zo trilt hij eenmaal wanneer je hem aan- of uitzet en driemaal wanneer hij op de gewenste temperatuur is.

De Summit+ heeft een krachtige oplaadbare batterij (3300mah) die het mogelijk maakt om je vaporizer wel twee uur aaneengesloten te gebruiken. Om stroom te besparen schakelt de Summit+ automatisch uit wanneer hij 30 minuten niet gebruikt wordt. Je laadt de Summit+ gemakkelijk weer op via de meegeleverde USB-kabel die je aansluit op een USB-port of een USB-stopcontactlader (niet standaard meegeleverd).


Wat zit er in de doos?

Vapium Summit+ vaporizer
Pouch
Micro USB-lader
stopcontactlader
Schoonmaakborstel
gaasjes
Roerstokje
Schoonmaakdoekjes
Pijpenragers

Schrijf uw recensie

Vapium Summit+