Storz & Bickel Mighty

De Mighty maakt alle hooggespannen verwachtingen meer dan waar. Deze draagbare vaporizer heeft alle functies die je van een moderne portable verwacht én de betrouwbare Duitse kwaliteit die je gewend bent van de Volcano.  

Afmetingen: 16 x 7 cm

Gewicht: 241 gram

Warmtebron: Combinatie van conductie en convectie

     

Meer details

12228

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 369,95 incl. btw

€ 298,50 incl. btw

- € 71,45

De Mighty kan zowel voor kruiden als voor vloeistoffen gebruikt worden. De gepatenteerde combinatie van verwarmingsmechanismes zorgt ervoor dat hij bijzonder efficiënt verdampt. Een koelingsmechanisme zorgt vervolgens voor een comfortabele damp en een optimale smaakbeleving.

De bediening van de Mighty is uiterst eenvoudig. Met de plus- en minknoppen kies je de temperatuur die je direct afleest of het heldere display. De temperatuur kan op de graad nauwkeurig worden ingesteld tussen 40°C en 210°C.

Twee ingebouwde batterijen zorgen voor een extra lange levensduur. Zodra je in de buurt bent van een stopcontact heb je helemaal geen zorgen meer: je kunt de Mighty gelijk weer gebruiken zodra hij aan het opladen is, zelfs als de batterij helemaal leeg is.


Al met al is de Mighty een robuuste, no-nonsense vaporizer waarmee je uitstekend bent toegerust om altijd en overal te kunnen vapen.


Wat zit er in de doos?

Storz & Bickel Mighty vaporizer
Pad voor vloeistoffen
Vulhulp
Grinder
Schoonmaakborstel
gaasjes
Set reserve-afdichtringen
Adapter

Schrijf uw recensie

Storz & Bickel Mighty