Storz & Bickel Crafty Bekijk groter

Storz & Bickel Crafty+

Voor de Crafty+ hebben Storz & Bickel de kwaliteit van de Volcano teruggebracht naar het meest handzame model van hun assortiment. Bovendien beschikt de Crafty over alle functionaliteit die je van een moderne draagbare vaporizer verwacht, inclusief bediening via een app op je telefoon. 

Afmetingen: 13 x 6,5 cm

Gewicht: 135 gram

Warmtebron: Combinatie van conductie en convectie

Meer details


122447

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad

€ 298,00 incl. btw

De Crafty+ is een kleinere versie van de Mighty, maar doet qua functionaliteit allerminst onder voor zijn grotere broer. De makers van dit product, Storz & Bickel, hebben jaren geleden de nieuwe standaard voor vaporizers bepaald toen zij de Volcano op de markt brachten. Met de Crafty hebben Storz & Bickel de kwaliteit van de Volcano teruggebracht naar het meest handzame model van hun assortiment.


De Crafty kan zowel voor kruiden als voor vloeistoffen gebruikt worden. De gepatenteerde combinatie van verwarmingsmechanismes zorgt ervoor dat hij bijzonder efficiënt verdampt. Een koelingsmechanisme zorgt vervolgens voor een comfortabele damp en een optimale smaakbeleving.


De Crafty heeft een uiterst intuïtieve bediening door middel van slechts één knop. Met LED- en trilsignalen krijg je feedback op je invoer. Daarnaast is het mogelijk een speciale app op je telefoon te installeren, waarmee je bijvoorbeeld de basis- en boostertemperatuur aanpast, de batterijstatus afleest en het trilsignaal uitschakelt (beschikbaar op iOS en Android).


Met de Crafty heb je een uiterst compacte vaporizer in handen met de betrouwbare kwaliteit die je van Storz en Bickel verwacht.


Wat zit er in de doos?

Crafty vaporizer
Adapter met USB-kabel
Grinder
Schoonmaakborstel
Pad voor vloeistoffen
3 x reserve gaasjes
Setje reserve afdichtringen

Schrijf uw recensie

Storz & Bickel Crafty+