PAX 3 - Device Only

Een volle damp binnen 15 seconden, materiaal van medische kwaliteit, een geweldig design, intelligent én sexy, de PAX 3 heeft het allemaal.   

Afmetingen: 10 x 3 cm

Gewicht: 93 gram

Warmtebron: Conductie

Meer details

Nieuw product

€ 199,00 incl. btw

€ 179,00 incl. btw

- € 20,00

Met de PAX 3 heeft Pax Labs precies datgene gedaan wat nodig was om van de PAX 3 een nóg betere vaporizer te maken. Dat dit geen eenvoudige klus is geweest moge duidelijk zijn, want de PAX2 was reeds een uitstekend en breed geliefd apparaat.


Krachtig

Al binnen 15 seconden is de PAX 3 klaar om je een pure, volle damp te bezorgen. Zet je de PAX 3 kort daarna opnieuw aan, dan is er vrijwel geen opwarmtijd meer nodig. De PAX3 geeft bovendien bijzonder weinig weerstand bij gebruik, hard hijsen is daardoor niet nodig.


Kwaliteit

Voor het vervaardigen van de PAX 3 is gebruik gemaakt van materialen van medische kwaliteit. Daarnaast heeft de PAX 3 een krachtige interne batterij die vele jaren van herhaaldelijk gebruik mogelijk maakt. Pax Labs geeft je daar standaard 10 jaar garantie op.


Ongeëvenaarde intelligentie

Je bedient de PAX 3 met één knop. Door middel van LED-verlichting en trillingen krijg je daarvan perfecte feedback. Installeer de app op je te telefoon (Android en iOS) om je PAX 3 nog meer te personaliseren, zo regel je onder andere de temperatuur tot op de graad nauwkeurig.


Wat zit er in de doos?

PAX 3 vaporizer
Oplader
Plat mondstuk
Verhoogd mondstuk
10 jaar garantie
Reinigingsset
Standaard ovenklepje

Pax 3 Sand in hands.jpg

MerkPAX
Hoogte10 cm
Breedte3 cm
Gewicht93 g
WarmtebronConductie
Geschikt voorKruiden
Instelbare temperatuurJa
Maximale temperatuur215 °C
Verwisselbare batterijNee

Schrijf uw recensie

PAX 3 - Device Only

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...