DaVinci IQ

De IQ van Davinci is van binnen en van buiten een topvaporizer. De duurzame aluminium behuizing geeft de IQ zijn luxe feel en moderne look. Zijn intelligentie maakt de gebruikservaring compleet. 

Afmetingen: 9 x 4 cm

Gewicht: 142 gram

Warmtebron: Conductie

Meer details

Nieuw product

€ 269,00 incl. btw

€ 165,00 incl. btw

- € 104,00

Het gelikte display, dat bestaat uit 51 individuele ledlampjes is niet alleen superuniek, maar geeft je ook nog eens hele duidelijke en nuttige feedback.

Standaard wordt de IQ geleverd met een krachtige batterij die het mogelijk maakt om tot anderhalf uur aaneengesloten te vapen. De batterij is makkelijk uitneembaar en kan eventueel verwisseld worden voor een nog langere sessie (extra batterij niet inbegrepen).

Met de IQ verdamp je op elke gewenste temperatuur tussen 120 en 220 graden.  

Met zijn 100% keramische ‘vaperoute’ wordt een optimale smaak van je damp door de IQ gegarandeerd.

De zogenoemde Smart Path technologie is een van de kenmerken die de Davinici IQ zo uniek maakt. Door deze techniek kan de IQ, indien gewenst, zelf zijn optimale verdampingstemperatuur vinden. Ook is er een boostfunctie waarmee je de temperatuur tijdelijk opschroeft naar het maximum van 220 graden.   

Zoals je van een moderne vaporizer verwacht is er speciale app ontwikkeld (beschikbaar op Google Play en in de App Store) waarmee je nog meer controle over je vaporizer krijgt. Natuurlijk is deze app optioneel en niet noodzakelijk. 


Wat zit er in de doos?

DaVinci IQ vaporizer
Sleutelhanger tool
Sleutelhanger
Micro-USB-kabel
Schoonmaakborstel
Schoonmaakdoekjes
Mondstuk
3500mAh Batterij

Schrijf uw recensie

DaVinci IQ